Nieuws

Bedrijf uitgelicht: Assurie

By May 1, 2021 May 6th, 2021 No Comments

Het is weer tijd om een bedrijf uit de fabriek uit te lichten 💡 Dit keer spreken we Dirk Bullens van Assurie.

‘Alweer 6 jaar geleden ben ik met veel enthousiasme gestart met Assurie; Advies als Ambacht. Dit was direct ook mijn start in De Ideeënfabriek. Eerst in de kick-off ruimte en inmiddels boven vlakbij de ingang. Een heerlijke plek waar ik mijn ambacht perfect kan uitoefenen.

Assurie houdt zich bezig met risico- en verzekeringsadvies voor bedrijven. Als adviseur heb ik al zo’n 29 jaar ervaring in het verzekeringsvak, waarvan 21 jaar als zelfstandig ondernemer. Eerst samen met anderen in bedrijven van grotere omvang en nu samen met anderen buiten mijn eigen bedrijf. Ik ben elke dag weer blij dat ik voor deze vorm gekozen heb. Hierdoor kan ik me dagelijks hoofdzakelijk met mijn vak als adviseur bezig houden en heb ik veel contact met mijn klanten. Dit zorgt voor korte lijnen en een laagdrempelige en persoonlijke dienstverlening.

Met Assurie wil ik een bijdrage leveren aan de continuïteit van ondernemingen. Ik verdiep me elke dag weer met veel interesse en plezier in de bedrijven van mijn klanten met als doel mogelijke risico’s in kaart te brengen en te beheersen. Verzekeren is hierbij in mijn beleving niet de enige oplossing.

Meer weten? Kijk dan op www.assurie.nl.

Leave a Reply

erterterter