Nieuws

Bedrijf uitgelicht: Écht Online

By October 15, 2020 October 21st, 2020 No Comments

”Hallo allemaal, mijn naam is Luuk van Dongen, eigenaar van Écht Online. Ik mag me inmiddels alweer 1,5 jaar trotse bewoner van de fabriek noemen. We zijn destijds verhuisd vanwege de relaxte, maar professionele sfeer die er hangt en daar hebben we tot nu toe nog geen seconde spijt van gehad.

Met mijn bedrijf help ik ondernemers bij hun online uitdagingen. Dat doen we door het bouwen van (maatwerk) websites in systemen zoals WordPress of Laravel. Daarbij is het niet alleen belangrijk dat er een technisch werkend product wordt geleverd, maar vooral dat de website méér is dan alleen een online visitekaartje.

Graag denk ik met klanten mee over hoe ze hun website in kunnen kleden, hoe ze zich onderscheidend kunnen profileren en op welke wijze we de pagina’s het beste op kunnen bouwen. Alles om het maximale resultaat uit de website van de klant te halen. Zaken als gebruikerservaring, vindbaarheid en goede copywriting nemen daarbij een prominente rol in beslag.

Mocht je een vraag hebben over jouw website, dan denk ik graag met je mee. Bel, mail of app of – aangezien we allemaal bewoners zijn – loop eens een keer binnen.”

Leave a Reply

erterterter