Nieuws

Blogje Ramon

By May 15, 2020 May 27th, 2020 No Comments

Blogje uit de Ideeënfabriek | Ramon

Eind 2018 maakte ik voor het eerst kennis met De Ideëenfabriek. Uiteraard was ik direct onder de indruk van deze prachtige en unieke locatie met bijbehorende mogelijkheden.

Ik had al een tijd een nieuw concept in mijn gedachten… Babylon Business Centers. Door de opkomende markt van (flexibele) werkplekken zou ik graag een échte kantoortuin willen creëren in het groen 🌿 Werken, ontmoeten en vergaderen in een prachtige groene oase. Mirjam was direct enthousiast en al gauw hebben we met het team gewerkt aan de plannen om een deel van de fabriek om te bouwen naar de tuinen van Babylon.

Mei 2019, Babylon is een feit. Vol trots opende we de deuren van de groenste werkomgeving van de regio met werkplekken, spreekruimte en een vergaderruimte.

Ondertussen zijn we alweer bijna een jaar verder en zien wij dagelijks ondernemers werken in de tuinen van Babylon. Wekelijks worden er meerdere vergaderingen geboekt in de vergaderruimtes en zijn de reacties erg positief. Ook is het erg leuk om te zien dat de planten, die maandelijks onderhouden worden, elke maand groter en voller worden. Babylon zal zo elke maand nog een stukje mooier en groener worden.

Leave a Reply

erterterter