Skip to main content
Geen categorieNieuws

Even vragen aan… Lola van Overbeek – Koek

Hoogste tijd om eens beter kennis te maken met de bewoners van onze fabriek. Dit doen wij aan de hand van een aantal prangende vragen. Deze eerste keer is het de beurt aan Lola van Overbeek van Koek om onze vragen te beantwoorden.

‘Joeee, Ik ben Lola van Overbeek! Een geboren en getogen Boxelaar. Gestructureerd werken en het snel en goed afhandelen van zaken is wat ik als Office Manager doe Koek. Wij zijn een digital agency en geloven dat creativiteit de belangrijkste drijfveer is om verrassende ervaringen te creëren in alles wat we doen. Het team van Koek bestaat uit creatieve, enthousiaste en leergierige koekenbakkers en ben blij dat ik mezelf bij dit leuke team heb mogen voegen.’

Wat is het fijne van werken in de fabriek?
De eerste keer dat ik in de Ideeënfabriek kwam was ik meteen om! Een creatieve, bijzondere en leerzame omgeving. Ik vind het heel fijn dat je op z’n locatie met allerlei creatieve bedrijven bij elkaar komt. Gezellig samen lunchen, eventjes op de gang een praatje maken en af en toe een evenement. Dat vind ik ook het fijne van de fabriek. Het is een heerlijke plek om te werken. Als het druk is op het Koek kantoor kun je jezelf even terugtrekken in de aparte ruimtes die de fabriek aanbiedt. Ook is de kantine erg gezellig, we lunchen hier met alle bedrijven bij elkaar en kan je ook even met een collega of een klant een koffietje doen!

Hoe ziet jouw favoriete lunch in de fabriek eruit?
Mijn lievelingslunch? Eigenlijk heel simpel een lekker gemaakt soepje door de dames van het Café met een salade! Elke dag maken ze van de lunch weer een feestje wat iedereen erg waardeert.

Wie uit de fabriek zou je een compliment willen geven?
Afgelopen maand hebben we in met De Modefabriek een leuk evenement gehad. Hiervoor willen wij vanuit Koek Mirjam, Ramon en Laura bedanken! Het was een leuke avond en ben erg blij dat de evenementen in de fabriek weer mogelijk zijn!

‘Benieuwd waar ik of wij vanuit Koek ons verder mee bezig houden? Kom gerust eens langs, we zitten helemaal achterin!’