Geen categorie

Ben jij die enthousiaste en gastvrije allrounder? Dan zoeken we jou!

By 6 oktober 2021No Comments

Gezocht: enthousiaste en gastvrije allrounder
Uden | 24/32 uur | M/V

Gastvrije allrounder opgelet: De Ideeënfabriek is op zoek naar jou! Ten minste, als jij in de mooie rol van gastvrije horeca- en receptiemedewerker in ons gezellige hospitality team wilt stappen. Een baan op werkdagen (en af en toe daarbuiten). Afwisselend werk met een glimlach gegarandeerd!

Werken bij De Ideeënfabriek betekent – naast je salaris conform Horeca-cao – leuke collega’s, dagelijks een grote club vaste gasten, onkostenvergoedingen, een pensioenregeling en een supergezellige werksfeer op een toplocatie in Uden.

Wat ga je doen?
De collega’s in ons hospitality team, zijn afwisselend actief in onze horeca en als gastheer/gastvrouw van ons inspirerende kantoorverzamelgebouw. We zijn standaard geopend van 08:00 tot 18:00 uur op werkdagen. Je werkt in de basis samen met je collega’s vanuit onze horeca ‘Het Ideecafé’ en verzorgt dagelijks o.a. de lunch voor de ruim 150 werkenden binnen de fabriek, of je bezorgt bestellingen in de buurt met onze speciale bezorgauto.

Op andere momenten neem je met hetzelfde plezier receptietaken voor je rekening zoals de ontvangst achter de balie, het aannemen en verdelen van post en het plannen van lunches. Ook de zorg voor reserveringen van vergaderplekken en het maken van offertes horen daarbij. In die rol ben je hét aanspreekpunt voor iedereen binnen de fabriek. Natuurlijk vinden ook buiten werktijd geregeld vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten plaats, dus een flexibele instelling en beschikbaarheid zijn voor jou geen enkel probleem.

Wie ben jij?
Je hebt bewezen ervaring in horeca en/of in een ondersteunende functie als receptionist(e). Je bent een vrolijke, gastvrije allrounder die plezier heeft in de afwisseling en niet schrikt van bijvoorbeeld grote groepslunches, flinke bestellingen of een stapel postpakketten. Je werkt graag in een (h)echt team, maar evengoed zelfstandig. Je draagt graag verantwoordelijkheid, of het nu gaat om een kop verse koffie of het afsluiten van het pand. Je voelt je uitgedaagd om altijd gastvrij en faciliterend telkens nét dat stapje extra te zetten voor onze huurders en gasten. En last but not least, jouw glimlach straalt van nature, in alles wat je doet.

 • Relevante ervaring in horeca of achter de receptie;
 • Een echte aanpakker binnen het team die graag onder de mensen is;
 • Minimaal 24 / 32 uur beschikbaar en flexibel inzetbaar;
 • Je woont in (of in de directe omgeving van) Uden.

Wie zijn wij?
De Ideeënfabriek is de meest inspirerende kantoorverzamellocatie van Uden. De plek waar creatieve freelancers en bedrijven hun vaste werkplek hebben. Daarnaast hebben we flexibele werkplekken en vergaderruimtes voor gasten van buiten. En dan is er nog het Ideecafé, het bruisende horecahart van de fabriek. Hier vinden dagelijks de lunches plaats voor onze huurders, maar lopen ook mensen binnen voor een vers kopje koffie of lekker broodje. Eind van de middag serveren we graag een glas wijn of een biertje en natuurlijk vinden hier ook de meest onvergetelijke (bedrijfs)borrels plaats.

Wat bieden wij?

 • Een warm en welkom zakelijk thuis;
 • Een uitdagende, afwisselende functie in het hospitality team;
 • Flexibele werktijden (in overeenstemming met je collega’s);
 • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals gratis lunch, een pensioen en regelmatig een bedrijfsborrel;
 • Een mooie club, vriendelijke en zeer gewaardeerde huurders om je heen;
 • Verantwoordelijkheid voor jouw eigen rol en het werk binnen het team;
 • En het leukste team gastvrije collega’s in Uden onder leiding van locatiemanager Laura.

Ben jij de gastvrije allrounder in horeca en zakelijke dienstverlening die ons hospitality team versterkt? Stuur je sollicitatie voor 15 oktober naar laura@deideeenfabriek.nl.