Het bruisende hart van De Ideeënfabriek

Service op maat, in een innovatieve omgeving! Of het nu gaat om een perfect kopje koffie aan de bar of een volledig verzorgd vergaderarrangement.

Loop binnen voor een kop koffie of lunch..

Het IdeeCafé is het bruisende hart van De Ideeënfabriek en de perfecte netwerkomgeving voor ondernemend Uden en omgeving.
Een laagdrempelige plek waar je overdag altijd binnen kunt lopen. Voor een lekker kopje koffie of een heerlijke lunch. Eind van de middag serveren we graag een lekker glas wijn of een biertje. Met ons enthousiast team staan we graag voor je klaar.
Speciale wensen? Laat het ons weten, en wij zorgen ervoor.

Neem contact op

Lunch

Borrel & Bites

Neem deel aan ons uitgebreide lunchbuffet met verschillende soorten vers brood, beleg, dagverse soep, saladebar & diverse dranken. Of kies uit een van onze heerlijke gerechten op de lunchkaart.

Er gaat niks boven een goede borrel met een heerlijke bite na een dag vol inspiratie en samenwerking. Van bittergarnituur, diverse verrassende plankjes tot healthy snacks. Het IdeeCafé zorgt voor jou!

Op maat arrangementen

Een volledig verzorgd vergaderarrangement in een van onze compleet uitgeruste ruimtes? Dat kan! Wij hebben diverse arrangementen die jouw verblijf compleet maken. Van een Quick Start ontbijtarrangement, een gevarieerde Brainstorm Lunch, een Warm Welkom met onbeperkt koffie/thee tot aan diverse belegde broodjes geserveerde op etagères. En indien gewenst maken wij het op maat voor jou. 

Bekijk de arrangementen

Ruimte huren voor je bijeenkomst, sessie of presentatie?

Naast de ondernemende creatievelingen die permanent De Ideeënfabriek bewonen, zetten we graag de deuren open voor jouw bedrijf.
We hebben een aantal ruimtes voor jou beschikbaar om te huren, voorzien van goed materiaal.
Om het helemaal compleet te maken bieden wij een groot aanbod in arrangementen.
Bel of mail, of laat je alvast inspireren door de hieronder genoemde opties.

Bekijk de mogelijkheden

De Tuinen

2-25|

De Toren

2-4

De Verdieping

30-70|
||

De Tent

2-5

Het Podium

16-30|

Het IdeeCafé

tot 190|

erterterter