Nieuws

Bedrijf uitgelicht: Jason Setzer

By October 7, 2020 October 21st, 2020 No Comments

“Hallo allemaal, jullie hebben mij vast een keer door de fabriek zien lopen. Mijn naam is Jason Setzer, 24 jaar oud en ik houd mezelf voornamelijk bezig met het fotograferen van evenementen, corporate bedrijven en horeca.

Op jonge leeftijd had ik al interesse in fotografie, ik heb hier ook altijd al een beetje mee geëxperimenteerd. Zo nu en dan mocht ik een oude camera lenen van een fotograaf die ik kende. Toen ik 19 jaar was besloot ik zelf een camera aan te schaffen, ik had als doel om van mijn hobby mijn beroep te maken. Ik was elk weekend op pad om verschillende lokale evenementen en artiesten te fotograferen.

Momenteel kan ik met trots zeggen dat het gelukt is om van mijn hobby mijn fulltime werk te maken en dat ik een aantal mooie projecten heb uit mogen voeren. Mijn mooiste projecten tot nu toe waren de reizen naar Calgary en Los Angeles samen met een artiest. Ook ben ik sinds twee jaar trotse bezitter van een kantoor in de Ideeënfabriek wat mij al veel moois heeft opgeleverd!

Ik vind het ook altijd leuk om met mensen te sparren over content, fotografie en grafische vormgeving. Mocht je dit leuk lijken, wees vooral niet bang om mij een keer aan m’n mouw te trekken!”

Leave a Reply

erterterter