Skip to main content
Geen categorieNieuws

Nieuw in de fabriek: Weemen

Misschien hebben jullie ze al gezien, het team van Weemen web | print | promo is sinds een aantal weken bewoner van De Ideeënfabriek. Amanda, Twan, Carolien en Maarten zitten vol ideeën, maar ook vol oplossingen-op-maat. Tijd om kennis met ze te maken.

“Weemen is dé totaalleverancier op het vlak van online- en offline communicatiemiddelen. Van hoogwaardig (digitaal) druk- en printwerk tot promotionele artikelen en signing. Van gespecialiseerd drukwerk, gepersonaliseerde mailings en brochures tot vlaggen, pennen, beurswanden en raamfolies. Eigenlijk alles waar een logo op kan. Bovendien kun je bij ons terecht voor communicatieadvies en de unieke innovatieve oplossing Huisstijlmanager, dé tool om al je marketing- en communicatiemiddelen centraal te beheren, op te maken én te publiceren. Kortom, alle communicatiemiddelen die jij nodig hebt. We hopen daarmee een goede aanwinst voor de Ideeënfabriek te zijn!”

“Het is vooral de wijze waarop wij doen wat we doen”, zegt Twan. “Bij ons staat co-creatie bovenaan. We hebben een flinke professionaliseringsslag gemaakt, maar in ons hart en onze werkwijze zijn we nog steeds het familiebedrijf van weleer. We geloven sterk in duurzame relaties en partnerships met klanten, partners én medewerkers. Daarvoor doen we graag op een persoonlijke en betrokken manier zaken, kijken we als een trouwe huisvriend over je schouders mee. Uiteindelijk leidt dat tot de beste oplossingen op maat. De koffie staat altijd klaar, dus loop gerust bij ons binnen!”

www.weemen.nl
www.huisstijlmanager.nl
www.weemenpromo.nl
www.weemensign.nl