Nieuws

Nieuwe fabrikant: Taalmeesters.media

By November 4, 2020 No Comments

Met trots presenteren wij…

Taalmeesters.media. Een nieuw bedrijf bij ons in de fabriek. Om Taalmeesters.media zo goed mogelijk aan jullie te introduceren hebben we Cemile gevraagd om zichzelf aan jullie voor te stellen.

”Hallo fabrikanten van de Ideeënfabriek. Mijn naam is Cemile Kara, trotse eigenaar van Taalmeesters.media. Met mijn bedrijf ondersteun ik bedrijven en instellingen bij verschillende communicatievraagstukken. Denk hierbij aan het opzetten van een marketingcampagne, het schrijven van nieuwsartikelen of het simplificeren van complexe informatieve teksten. Hoe groot of klein de vraag ook is, voor ieder vraagstuk een passend antwoord. Zoals iedere vraagstelling specifiek en uniek is, zo is mijn dienstverlening dat ook.

Ik werk vanuit mijn eigen werkkantoor. Een mooie werkplek waar ik even trots op ben. Voor de afwisseling werk ik zo nu en dan vanuit Babylon waar ik nu al enkele weken regelmatig te vinden ben. Een aantal van jullie heeft me al gespot. De Ideeënfabriek zie ik als een prettige werkomgeving waar ontmoeten centraal staat. Een aangename aanvulling op mijn vaste werkplek.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Mijn website is ‘nog net niet’ live, maar neem gerust een kijkje op mijn LinkedIn pagina. Bellen of mailen mag ook.”

Wij wensen Cemile veel succes en plezier in De IdeeënFabriek toe!

Leave a Reply

erterterter