Nieuws

Uit de fabriek: Feyke Rossen

By May 5, 2021 May 6th, 2021 No Comments

Hi, ik ben Feyke Rossen! Mama van twee kindjes, onderneemster en een tikkeltje eigenwijs. Samen met mijn compagnon Luc run ik FRIS-coaching B.V.. Het leukste re-integratie bureau van deze regio.

Alweer 6,5 jaar geleden begon het avontuur en daarbij ook de zoektocht naar een inspirerende werkplek. Tada… je raad het al, ik plande al snel een afspraak om een kijkje te nemen in Uden bij De Ideeënfabriek. Ik was verliefd. Mijn kantoorplek was gevonden!

FRIS is overigens een re-integratie bureau waarbij wij mensen begeleiden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij begeleiden mensen vanuit de Ziektewet / WIA / Wajong tot aan jongeren die via de Participatiewet bij ons binnenkomen. We zijn gestart als 2 coaches die het nét een beetje anders wilden doen en inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een regionaal bureau met een dynamisch, inspirerend en verfrissend team van professionele coaches.

We zijn inmiddels dus gegroeid; 3 kantoorruimtes verder, 7 coaches sterk en iedere dag loop ik nog met een grote glimlach de Fabriek binnen!

Leave a Reply

erterterter