Nieuws

Uit de fabriek: Marle Langenhuijsen

By March 24, 2021 March 25th, 2021 No Comments

Persoon uit de fabriek uitgelicht💡

Hai, ik ben Marle Langenhuijsen. Een tijd geleden, ongeveer twee jaar inmiddels, zette ik mijn eerste stap binnen De Ideeënfabriek. Mijn doel? Een stageplaats scoren! En geen ongewone. Terwijl mijn studiegenoten solliciteerden bij een communicatiebureau, een drukkerij of een marketingspecialist, wilde ik persoonlijk iets anders. Iets waar ik écht een bijdragen kon leveren en belangrijker, ergens waar ik thuishoorde.

Met mijn optimisme, vlotte babbel, SintLucas ‘interieurdiploma’ en de opleiding Crossmediale communicatie “in progress” op zak ging ik het gesprek aan. En dat bleek een match uit duizenden; Swink Design. Het projectmatige interieur- ontwerpbureau waar we jouw verhaal vertalen naar een passend interieur van concept t/m realisatie.

Ken je dat gevoel, dat je iets of iemand ontmoet en je beseft dat een groot deel van je leven gaat veranderen? Dat gevoel ervaarde ik tijdens het gesprek met Anne. We zijn nu twee jaar, een vaste aanstelling en ontzettend veel groei verder. En niet alleen vind ik het heerlijk om de tofste ontwerpen de wereld in te brengen, maar ontferm ik me ook over zaken als het coördineren van de realisatie, de kostenbewaking en de identiteit en bedrijfsstructuur binnen Swink Design.

Leave a Reply

erterterter