Nieuws

Uit de fabriek: Marloes van Druenen

By December 9, 2020 December 30th, 2020 No Comments

“Hallo, mijn naam is Marloes van Druenen. Inmiddels werk ik alweer 16 jaar bij Applepie communicatie. Daar ben ik ooit begonnen als stagiaire. Toen was het al vrij snel duidelijk. Dit is écht mijn vak. Ik ben daar dus ook blijven werken als dtp’er en heb de kans gepakt om mezelf te ontwikkelen tot art director.

Ik vind het vooral heel leuk om iets compleets nieuws te bedenken. Compleet van concept tot vorm. Of dat nu een magazine, folder of website is. Je fantasie de vrije loop laten en die ideeën tot leven brengen. Ergens je eigen draai aan geven en zo toch telkens weer iets nieuws, fris en verrassends creëren.

Ik ontwerp heel erg op gevoel. Daarom ben ik blij dat ik bij Applepie mensen om me heen heb waar ik fijn mee kan werken. Als de sfeer goed is komt dat natuurlijk ten goede van je creativiteit.

Een project is niet klaar totdat ik écht tevreden ben. Hierdoor kan ik aan het einde van een project terugkijken en trots zijn op wat ik heb neergezet.

Wil je graag weten wat Applepie voor jou kan betekenen? Neem dan een kijkje op www.applepie.nl of neem contact met ons op via info@applepie.nl. Wie weet zien we elkaar snel!”

Leave a Reply

erterterter