Nieuws

Uit de fabriek: Max Klotz

By April 7, 2021 April 8th, 2021 No Comments

Persoon uit de fabriek uitgelicht💡

Hoi, ik ben Max Klotz. 15 mei 2020 begon mijn eerste werkdag als Relationship Manager voor Flexado, hier in De Ideeënfabriek. Na een aantal onafgemaakte studies, slecht betalende bijbaantjes, juridisch gesodemieter met mijn vorige werkgever en een verse coronacrisis voor de deur zag ik mijn carrière bijzonder somber in.

Het grootste probleem echter, was dat ik hier eigenlijk helemaal niet wakker van kon liggen. Carrière maken in de traditionele zin van het woord was iets wat ik nooit heb geambieerd. Ik hou me liever bezig met het maken van muziek en het schrijven van gedichten.

Mijn diepgewortelde, ongegronde aversie tegen de 9 to 5 status quo heeft me al met al meer ellende opgeleverd dan het me goed heeft gedaan. Daar hebben Flexado en De Ideeënfabriek verandering in gebracht. De belofte van Ramon dat ik in een bedrijf met een visie voor de toekomst terecht zou komen, en dat er naast de bestaande mogelijkheden nieuwe kansen voor het grijpen zouden liggen is meer dan waargemaakt. Ik heb eindelijk een plek gevonden waar ik graag ben, een plek waar ik graag werk. En wellicht nog belangrijker, ik mag iedere dag werken met mensen met wie ik me graag omring.

Lees verder op: https://bit.ly/39PvSC5

Leave a Reply

erterterter