Nieuws

Uit de fabriek: Miriam Oostdijk

By February 12, 2021 No Comments

!
De meeste mensen zullen mij wel kennen in De Ideeënfabriek. Ik ben namelijk regelmatig te vinden in de gangen, bij het IdeeCafé of bij de receptie. Niet alleen om een praatje te maken maar vaak ook om dingen te regelen voor Koek En ja, daar werk ik alweer bijna twee jaar, time flies zullen we maar zeggen. Maar ik ben dus Miriam, organiseren is mijn tweede natuur en daarbij houd ik me vooral bezig met de sales en operatie.

Waar ik vooral energie van krijg is de combinatie van organiseren en structuur aanbrengen, vakinhoudelijk bezig zijn en het contact met klanten. En dan vooral het stukje hospitality, gewoon net dat beetje extra.

Een mooi voorbeeld, wat ook echt een tof project is, is Revino, het wijnplatform wat we hebben ontwikkeld. Vanaf branding tot aan het ontwikkelen van het platform. Dat begon allemaal met een telefoontje in juni. Een paar maanden later zaten we met een team in de achtertuin van de klant in de Ardennen om alles te realiseren. Wat was dat gaaf!

Ben je benieuwd wat we bij koek nog meer doen, kijk dan snel op www.koek.nl of volg ons op social media! En je mag natuurlijk ook altijd contact opnemen met mij via miriam@koek.nl, wie weet spreken we elkaar snel!

Leave a Reply

erterterter