Skip to main content

Loop binnen voor
een kop koffie of lunch…

Het bruisende hart van De Ideeënfabriek

Service op maat, in een innovatieve omgeving! Of het nu gaat om een perfect kopje koffie aan de bar of een volledig verzorgd vergaderarrangement. Het IdeeCafé is het bruisende hart van De Ideeënfabriek en de perfecte netwerkomgeving voor ondernemend Uden en omgeving. Een laagdrempelige plek waar je overdag altijd binnen kunt lopen. Voor een lekker kopje koffie of een heerlijke lunch. Eind van de middag serveren we graag een lekker glas wijn of een biertje. Met ons enthousiast team staan we graag voor je klaar. Speciale wensen? Laat het ons weten, en wij zorgen ervoor.

Menukaarten
van het ideecafe

Neem deel aan ons dagelijks wisselende keuzemenu met altijd een verse soep, de keuze uit wisselende (bij)gerechten, een drankje en koffie/thee. Of kies uit een van onze heerlijke gerechten op de kleine kaart.

Er gaat niks boven een goede borrel met een heerlijke bite na een dag vol inspiratie en samenwerking. Van bittergarnituur, diverse verrassende plankjes tot healthy snacks. Het IdeeCafé zorgt voor jou!

Lunch

Borrel & Bites

We bezorgen ook! (met liefde)

De lekkerste broodjes, salades en soepen met liefde op jullie kantoor of bij jullie bedrijf. Bij Bezorgd met Liefde werken wij met verse producten en alles wordt dezelfde dag bereid. Bestellen kan tot 10.30 uur om het dezelfde dag bezorgd te krijgen. Wij komen al onze bestellingen bij jullie bezorgen maar mochten jullie het willen komen ophalen dan zetten wij het met liefde voor jullie klaar.

Op maat arrangementen

Een volledig verzorgd vergaderarrangement in een van onze compleet uitgeruste ruimtes? Dat kan! Wij hebben diverse arrangementen die jouw verblijf compleet maken. Van een Quick Start ontbijtarrangement, een gevarieerde Brainstorm Lunch, een Warm Welkom met onbeperkt koffie/thee tot aan diverse belegde broodjes geserveerde op etagères. En indien gewenst maken wij het op maat voor jou.