Skip to main content

Een virtueel kantoor op maat!

Een virtueel kantoor is een verzamelnaam van een aantal flexibele diensten samengevoegd in één pakket zoals bijvoorbeeld een professioneel zakelijk adres met telefonische ondersteuning.

Hiermee profiteert je bedrijf van de aanwezigheid van een professionele bedijfslocatie tegen een fractie van de kosten van een traditioneel (vast)kantoor.

Zakelijk post- en correspondentie adres

€ 50 per maand

Gebruik De Ideeënfabriek als bezoekadres en voor op al je correspondentie. Onze receptie beheert al je poststukken, die je zelf ophaalt of (digitaal) laat toesturen.

Post- en correspondentieadres20% korting op consumpties en op huur van vergader- en overlegruimtes

Servicekantoor

€ 75 per maand

Een servicekantoor is een zakelijk post- en correspondentieadres. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om je bedrijf te vestigen als hoofdvestiging bij de Kamer van Koophandel en overige instanties.

Post- en correspondentieadres20% korting op consumpties en op huur van vergader- en overlegruimtesGeschikt voor inschrijving bij de KvK

Telefoon beantwoording

vanaf € 50 per maand
+ € 0,99 per gesprek

Tijdens kantooruren wordt je telefoon opgenomen met je bedrijfsnaam en professioneel beantwoord en afgehandeld volgens je instructie. Bijkomende kosten zijn gesprekskosten.

Regionaal telefoonnummer

vanaf € 7 per maand

Ontvang inkomende gesprekken via VoIP, met een geschikt toestel of via de App. Inkomende gesprekken worden doorgeschakeld naar een gewenst telefoonnummer. Bijkomende kosten zijn gesprekskosten.

Additionele telefonie opties:
• Extra VoIP-account: € 5
• Extra telefoonnummer: € 2
• Overige additionele opties zijn: voicemail, keuzemenu, openingstijden, faxnummer, belgroepen en wachtrij. Kosten in overleg.