Een werkplek, speciaal voor jou!

Zoek je een vaste of flexibele werkplek tussen ondernemende creatievelingen?

Vanaf de start in 2011 wordt De Ideeënfabriek bewoond door een aantal creatieve ondernemers uit Uden en de regio; variërend van bedrijven met circa 60 medewerkers tot éénpitters. Zij vormen samen het cement van De Ideeënfabriek en zorgen voor een instant prettige sfeer. De ondernemers ontmoeten elkaar tijdens lunch en borrel, en weten elkaar te vinden voor extra inspiratie. Jij (en je team) zijn van harte welkom in onze Ideeënfabriek.
Bel of mail ons, of kom eens sfeer proeven!

Neem contact op

Vaste werkplek

Je kunt bij ons kiezen voor een eigen, vaste werkplek. Een eigen ruimte temidden van andere inspirerende ondernemers. Wij zorgen voor de faciliteiten, die jij nodig hebt. Jij focust je op wat voor jou belangrijk is.    

Meer weten?

Flexplek

Af en toe een werkplek nodig? Ook dan kun je natuurlijk bij ons terecht. In de (kantoor)tuinen van Babylon zijn goed uitgeruste flexplekken met de benodigde overige faciliteiten te vinden. Welkom in het groen!

Meer weten?

Creatieve Ondernemers van De Ideeënfabriek

Vanaf de start in 2011 wordt De Ideeënfabriek bewoond door een aantal creatieve ondernemers uit Uden en de regio; variërend van bedrijven met circa 60 medewerkers tot éénpitters.
Zij vormen samen het cement van De Ideeënfabriek en zorgen voor een instant prettige sfeer. De ondernemers ontmoeten elkaar tijdens lunch en borrel, en weten elkaar te vinden voor extra inspiratie.

Kom er ook bij!