Skip to main content
Even vragen aan

Meestgestelde vragen

Meestgestelde vragen. Of wij ook in de avond meetings faciliteren? En of we laadpalen voor auto’s hebben? Hieronder vind je onze antwoorden op de meestgestelde vragen:

Laadpaal:
we hebben twee oplaadpunten. Parkeer en meld je bij de receptie om de laadpaal te activeren. En ga je naar huis of is je batterij vol? Laat het ons weten zodat we je auto kunnen ontkoppelen.

Avondbijeenkomsten:
onze reguliere openingstijden zijn van 8.30 tot 17.00 uur. Bijeenkomsten buiten deze tijden zijn zeker bespreekbaar! Loop eens binnen, dan vertellen we je er meer over.

Borrels na bijeenkomsten:
in het IdeeCafé is iedereen welkom om te borrelen, dus zeker ook na bijeenkomsten! We serveren diverse alcoholische en non-alcoholische dranken én borrelhapjes zoals bittergarnituur en goed gevulde borrelplanken.

Vergaderruimtes:
je vindt bij ons vergaderruimtes met verschillende opties. Ze zijn geschikt voor 2 tot 50 personen, afhankelijk van de ruimte en opstelling. In de ene ruimte kun je ideaal brainstormen; in de andere geef je de beste presentaties. Meer weten? Neem eens een kijkje op www.deideeenfabriek.nl/vergaderen.

Heb jij nog een brandende vraag? Laat het ons weten! We staan voor je klaar.