Skip to main content
Geen categorieNieuws

10 JAAR DE IDEEËNFABRIEK: TERUGBLIKKEN MET (VOORMALIGE) HUURDERS DEEL 4

10 JAAR DE IDEEËNFABRIEK: TERUGBLIKKEN MET (VOORMALIGE) HUURDERS DEEL 4

1 april 2011, een bijzondere dag. Hét moment dat de eerste huurders hun intrek namen in De Ideeënfabriek. 10 jaar De Ideeënfabriek: samen met (voormalige) huurders blikken we de komende tijd terug op het afgelopen decennium. Met deze keer de vraag: vergaderen, lunchen, samenwerken: wat heeft De Ideeënfabriek jou en je bedrijf gebracht?

Luuk van Dongen is eigenaar van Echt Online en is inmiddels alweer geruime tijd huurder in De Ideeënfabriek. “Het belangrijkste en meest waardevolle wat De Ideeënfabriek mij en mijn bedrijf heeft gebracht, zijn de vele samenwerkingen met andere bedrijven hier in ‘de fabriek’.”

Hoewel de mannen van Big Boys alweer een tijdje gelden vertrokken zijn uit De Ideeënfabriek, heeft hun tijd hier zeker het nodige gebracht. Eigenaar Johan Visser vertelt: “De Ideeënfabriek heeft ons, en mij persoonlijk, heel veel gebracht natuurlijk. Op de eerste plaats een prachtige werkervaring in het pand zelf, maar daarnaast ook een netwerk van ondernemers. En tot slot, misschien wel het belangrijkste, in deze inspirerende omgeving word je gestimuleerd om ideeën om te zetten naar concepten. Big Boys is er ook een beetje begonnen.”

Mathijs van Donzel, ontwikkelpartner en eigenaar van KeyWe, is er ook duidelijk over: “Naast een toffe huisvesting is De Ideeënfabriek voor ons een plek waar we samen werken én samenwerken.”

Voor Geert Heikoop, eigenaar van Applepie én mede-initiatiefnemer van De Ideeënfabriek, heeft deze plek weer wat anders gebracht: “Veel werkplezier uiteraard. Maar ook naamsbekendheid. We werden echt voor ‘vol’ aangezien omdat we hier gevestigd waren”

Manager Operations van Koek, Miriam Oostdijk, herkent het werkplezier: “Naast een hele fijne werkplek, heeft De Ideeënfabriek heel wat contacten opgeleverd, maar daarnaast biedt deze plek ook gewoon heel veel mogelijkheden om klanten te ontvangen.”