Nieuws

10 jaar De Ideeënfabriek: terugblikken met (voormalige) huurders

By May 19, 2021 No Comments

1 april 2011, een bijzondere dag. Hét moment dat de eerste huurders hun intrek namen in De Ideeënfabriek. 10 jaar De Ideeënfabriek: samen met (voormalige) huurders blikken we de komende tijd terug op het afgelopen decennium. Met deze keer de vraag: waarom heb je voor De Ideeënfabriek gekozen en wat maakt deze plek zo bijzonder?

Hans Rutten zit met zijn Studio-R vanaf het prille begin in De Ideeënfabriek: “Dit kwam op het juiste moment voorbij. Ik had hiervoor een kantoor in Den Bosch, maar woon in Uden. Een bedrijvenverzamelgebouw met mensen uit de creatieve/communicatie hoek in Uden was voor mij de ideale communicatie. Het bijzondere aan deze plek is het IdeeCafé, de ideale manier om op een laagdrempelige manier met elkaar in contact te komen.”

Mauries Boley is directeur van ASteQ en zit al ruim drie jaar in De Ideeënfabriek: “We hebben destijds gekozen voor deze plek vanwege de uitstraling, de faciliteiten als het IdeeCafé, de vergaderruimtes én de receptie en de locatie. Wat het hier zo bijzonder maakt? Het saamhorigheidsgevoel is groot, er hangt een informele sfeer en we hebben prettig contact met mede-huurders.”

Johan Visser is begonnen als horecamanager van het IdeeCafé en heeft als eigenaar van Big Boys ook in de tijd erna nog in De Ideeënfabriek gezeten: “Het is een bruisende plek waar ondernemende en creatieve mensen samenkomen. De energie die dat geeft, vind je maar op weinig plekken. Dat gecombineerd met een prachtig pand, hoge kwaliteit van de faciliteiten en een super gastvrije setting; daar wil je bij betrokken zijn. Deze plek is bijzonder, omdat de ziel van een indrukwekkend fabriekspand behouden is in de stenen, maar opnieuw gevuld is met creatie en productie door inspirerende mensen. Dat is echt te gek.”

Mike Lusthof, verkoopdirecteur bij Cinergie, is sinds 2019 aanwezig in De Ideeënfabriek: “De keuze voor De Ideeënfabriek was al gemaakt. Wat mij bij indiensttreding zo aansprak was elke dag een versbereid lunchbuffet. En heel makkelijk dat andere huurders inmiddels leverancier zijn, dat houdt de lijnen lekker kort. De ruimte én de mensen, dat maakt het hier zo bijzonder.”

Luuk van Dongen is eigenaar van Echt online en zit sinds twee jaar in De Ideeënfabriek: “Het is een fijne plek met veel bedrijvigheid en een lunch die supergoed geregeld is. Het bijzondere zit ‘m vooral in de combinatie van de grote en kleine bedrijven én de open sfeer.”

erterterter