Skip to main content
Nieuws

12,5 jaar Ideeënfabriek: een terug- en vooruitblik

Vandaag vieren we een bijzondere mijlpaal: ons 12,5-jarig bestaan! Een moment om stil te staan bij hoe het allemaal begon, hoe het verder is gegaan en wat de toekomst voor ons in petto heeft

Enthousiast, ambitieus, daadkrachtig en vastbesloten. Zo voelden initiatiefnemers Mirjam van Lamoen en Geert Heikoop zich 12,5 jaar geleden. Samen wilden ze bedrijven op het gebied van communicatie, creatie en innovatie een plek geven. Een bruisend middelpunt voor kruisbestuiving en samenwerking. Dit deden ze in het oude Philipspand (1954) aan de Liessentstraat in Uden. Hoe dat uitpakte? “Beter dan gehoopt!”, vertelt Mirjam.

“De verwonderde blikken van mensen die we hier voor het eerst verwelkomen, die ontroeren me”, vervolgt Mirjam. “Verder zijn we als team trots op ons concept dat zo goed aanslaat; er zijn inmiddels meerdere bedrijfsverzamelpanden in Uden. We bedienen allemaal een ander segment en werken goed samen. Wat ik zeker ook wil aanstippen: verbinding! Professionals weten elkaar te vinden, vieren samen successen en komen samen tijdens diverse evenementen.”

De basis is hetzelfde als 12,5 jaar geleden. Tegelijkertijd zijn er puntjes op de i gezet en nieuwe wegen verkend. Mirjam: “Zo zijn we er intussen voor ondernemers in diverse branches én bieden we flex- en vestigingsadressen. Hier wordt enthousiast gebruik van gemaakt. Plaats- en tijdonafhankelijk werken is steeds populairder.”

“Onze toekomstvisie? Blijven verbeteren en inspelen op behoeften, zakelijk waarde toevoegen en meebewegen met de tijd. Dit doen we door het gesprek te blijven aangaan, met zowel huurders en geïnteresseerden als de markt.”

Benieuwd naar De Ideeënfabriek? Kom langs voor een drankje of lunch in het IdeeCafé, gebruik een van de flexplekken in Babylon.