Nieuws

Bedrijf uitgelicht: CLAP Communicatieregie

By March 10, 2021 No Comments

Het is weer de hoogste tijd om een bedrijf uit de fabriek uit te lichten 💡 Dit keer is het de beurt aan CLAP communicatieregie.

Tien jaar geleden – toen de Ideeënfabriek haar deuren opende – kregen wij de sleutel van ons kantoor. Wij zijn CLAP Communicatieregie, trotse ‘fabrieksbewoners’ van het eerste uur.

Bij CLAP zijn we dol op communicatie. Zeker als die ertoe doet. Dat begint bij de basis, bij een goed verhaal. Jouw verhaal. Dat moet scherp staan. Van daaruit kijken we samen verder naar hoe we impact kunnen maken. Het is immers de ervaring die telt, niet de belofte die je maakt. Wij sturen merkervaringen in de juiste richting. Want goede merkervaringen, zorgen voor enthousiaste merkfans. En precies dáár zit onze toegevoegde waarde: we make ‘em CLAP!

Voor klanten als CSU, Markant Uden, IBN en ’t Zusje regisseren wij communicatie en marketingactiviteiten. Ook voor een aantal ondernemers binnen ‘de Fabriek’ trouwens. Of het nu gaat om magazines, websites, merkverhalen of events, CLAP zorgt dat de handen van de gewenste doelgroep op elkaar gaan voor je merk. Ook op het gebied van contentcreatie en employer branding zijn we graag actief. En we werken liefst in nauw verband samen, ook met jou! www.clap.nl

Leave a Reply

erterterter