Skip to main content
Geen categorieNieuws

10 jaar De Ideeënfabriek: terugblikken met (voormalige) huurders deel 3

1 april 2011, een bijzondere dag. Hét moment dat de eerste huurders hun intrek namen in De Ideeënfabriek. 10 jaar De Ideeënfabriek: samen met (voormalige) huurders blikken we de komende tijd terug op het afgelopen decennium. Met deze keer de vraag: vergaderen, lunchen, samenwerken: wat vind jij van de faciliteiten binnen De Ideeënfabriek?

Madelon Gloude van Complemento is vooral enthousiast over de vele mogelijkheden die De Ideeënfabriek biedt: “Wat voor bijeenkomst je ook hebt, er is altijd een geschikte plek. Overleg met mijn collega-trainers uit het land in een wat grotere spreekruimte zoals bijvoorbeeld De Kraan of De Schakel, een 1-op-1 gesprek in Het Contact of een training in De Verdieping of De Tuinen. Het kan allemaal! Uiteraard mét een heerlijke kop ‘gewone’ zwarte koffie uit het IdeeCafé om de dag mee te beginnen of een lekker glas witte wijn om de week af te sluiten.”

Joris Bullens is directeur van Snelfunderen BV en zit nog relatief kort in De Ideeënfabriek. Toch heeft hij een duidelijke favoriete plek: “De bank achter in het pand. Wellicht dat er bij ons boven ook eentje kan komen? De ontzorging, de service op alle vlakken is zeer prettig. De lunch (en dan met name de soep), een gezellig biertje op de vrijdagmiddag én het feit dat mijn broer hier natuurlijk ook zit. Daar kan niemand tegenop.”

Marle Langenhuijsen van Swink Design vat het als volgt samen: “Wat De Ideeënfabriek mij en het bedrijf gebracht heeft? Een professionele uitstraling, lekkere koffie en goeie vettige vrijdagen (plus wat extra kilo’tjes).

Geert Heikoop van Applepie weet wel waar hij het liefst vergadert: “De Tuinen is nu de mooiste plek, maar voorheen vond ik De Link ook altijd wel iets ‘commandopost-achtigs’ hebben voor ‘belangrijke interne besprekingen’. Lekker onder de radar overleg voeren zeg maar.”

Ook bij CLAP zijn ze gecharmeerd van De Tuinen. Sjoerd Bouw: “De Tuinen is momenteel de fijnste ruimte voor overleg. Uiteraard mét Koffie Verkeerd. Helemaal bijzonder: feit dat de collega’s van het IdeeCafé precies weten wat en hoe ik die drink.”