Skip to main content
Even vragen aan

Even vragen aan: Luuk van Dongen – Écht Online

Tijd om een van de bewoners van De Ideeënfabriek beter te leren kennen. Dit keer is het de beurt aan Luuk van Dongen, eigenaar van Écht Online, die onze vijf prangende vragen beantwoordt.

Wat is het fijne van werken in de fabriek?
De open sfeer, de dagelijkse lunch, het inspirerende pand, de mooie ruime kantoren, de losse vergaderruimtes, de centrale receptie en de lekkere koffie. Kortom, eigenlijk alles.

Wat is het leukste dat je hebt meegemaakt in de fabriek?
Het is al even geleden, maar de winter BBQ was altijd top. Jammer dat die er niet meer is. Daarnaast zijn de verschillende borrels altijd gezellig.

Hoe ziet jouw favoriete lunch eruit in de fabriek?
De lunch is eigenlijk altijd goed geregeld. Lekkere salade, verse soep en een eitje. Ik heb nog wel een soep-wensenlijstje, aangezien ik dol ben op Tom Kha Kai en Goulashsoep.

Wat zou je helpen om van de fabriek een nog betere plek te maken?
Twee zaken. Nummer 1: nog betere wifi zou top zijn. Nummer 2: decafé koffie. Ik hou van koffie, maar drink het bakkie stiekem liever zonder cafeïne.

Wie uit de fabriek zou je een compliment willen geven?
De dames die elke dag de lunch verzorgen. Altijd vers, lekker gevarieerd en goed geregeld.