Skip to main content
Even vragen aan

Even vragen aan: Maud van CLAP Communicatieregie

Wie vaker in De Ideeënfabriek komt, zal dit vrolijke gezicht vast al wel eens zijn tegenkomen. Al drieëneenhalf jaar loopt Maud van Creij van CLAP communicatieregie hier rond. Hoogste tijd dus om deze communicatieregisseur beter te leren kennen aan de hand van onze vijf prangende vragen:

Wat is het fijne van werken in de fabriek?
Het fijne aan werken in de fabriek is dat er veel verschillende soorten bedrijven samenkomen en dat er een positieve werksfeer hangt. Naast dat je veel in contact bent met je directe collega’s leer je ook medewerkers van andere bedrijven kennen. Hierdoor ontstaat er een gave dynamiek.

Wat is het leukste dat je hebt meegemaakt in de fabriek?
De events die zo nu en dan plaatsvinden in de fabriek zijn voor mij favoriet. Zo is er ooit een ‘de hele Fabriek bakt’ contest geweest waaraan iedere fabrikant mee kon doen door een heerlijke taart te bakken. Uiteraard deden wij met CLAP ook mee en wonnen we de eerste prijs (met dank aan ex-collega Louisa). Ook de pubquiz een paar jaar geleden was een groot succes.

Hoe ziet jouw favoriete lunch eruit in de fabriek?
Oud collega Lindy maakte altijd de lekkerste eiersalades met ingrediënten uit het IdeeCafé. En daarnaast natuurlijk het broodje kroket, mijn lievelingssnack op frituur vrijdag.

Wat zou je helpen om van de fabriek een nog betere plek te maken?
Gewoon lekker houden zoals het nu is. Het is een super fijne plek waar ruimte is voor veel creativiteit en gezelligheid. Ik zeg: niets meer aan doen!

Wie uit de fabriek zou je een compliment willen geven?
Degene die ik in het zonnetje wil zetten is Kristan. Ze is erg gastvrij, behulpzaam en geïnteresseerd. Volgens mij weet ze van (bijna) iedereen uit de fabriek wat ze graag willen eten. En dat vind ik toch best een prestatie. Daarom gaat mijn compliment naar haar!