Skip to main content
Even vragen aan

Even vragen aan: Maud van CLAP Communicatieregie

Wie vaker in De Ideeënfabriek komt, zal dit vrolijke gezicht vast al wel eens zijn tegenkomen. Al drieëneenhalf jaar loopt Maud van Creij van CLAP communicatieregie hier rond. Hoogste tijd dus om deze communicatieregisseur beter te leren kennen aan de hand van onze vijf prangende vragen:

𝙒𝙖𝙩 𝙞𝙨 𝙝𝙚𝙩 𝙛𝙞𝙟𝙣𝙚 𝙫𝙖𝙣 𝙬𝙚𝙧𝙠𝙚𝙣 𝙞𝙣 𝙙𝙚 𝙛𝙖𝙗𝙧𝙞𝙚𝙠?
Het fijne aan werken in de fabriek is dat er veel verschillende soorten bedrijven samenkomen en dat er een positieve werksfeer hangt. Naast dat je veel in contact bent met je directe collega’s leer je ook medewerkers van andere bedrijven kennen. Hierdoor ontstaat er een gave dynamiek.

𝙒𝙖𝙩 𝙞𝙨 𝙝𝙚𝙩 𝙡𝙚𝙪𝙠𝙨𝙩𝙚 𝙙𝙖𝙩 𝙟𝙚 𝙝𝙚𝙗𝙩 𝙢𝙚𝙚𝙜𝙚𝙢𝙖𝙖𝙠𝙩 𝙞𝙣 𝙙𝙚 𝙛𝙖𝙗𝙧𝙞𝙚𝙠?
De events die zo nu en dan plaatsvinden in de fabriek zijn voor mij favoriet. Zo is er ooit een ‘de hele Fabriek bakt’ contest geweest waaraan iedere fabrikant mee kon doen door een heerlijke taart te bakken. Uiteraard deden wij met CLAP ook mee en wonnen we de eerste prijs (met dank aan ex-collega Louisa). Ook de pubquiz een paar jaar geleden was een groot succes.

𝙃𝙤𝙚 𝙯𝙞𝙚𝙩 𝙟𝙤𝙪𝙬 𝙛𝙖𝙫𝙤𝙧𝙞𝙚𝙩𝙚 𝙡𝙪𝙣𝙘𝙝 𝙞𝙣 𝙙𝙚 𝙛𝙖𝙗𝙧𝙞𝙚𝙠 𝙚𝙧𝙪𝙞𝙩?
Oud collega Lindy maakte altijd de lekkerste eiersalades met ingrediënten uit het IdeeCafé. En daarnaast natuurlijk het broodje kroket, mijn lievelingssnack op frituur vrijdag 🫶

𝙒𝙖𝙩 𝙯𝙤𝙪 𝙟𝙚 𝙝𝙚𝙡𝙥𝙚𝙣 𝙤𝙢 𝙫𝙖𝙣 𝙙𝙚 𝙛𝙖𝙗𝙧𝙞𝙚𝙠 𝙚𝙚𝙣 𝙣𝙤𝙜 𝙗𝙚𝙩𝙚𝙧𝙚 𝙥𝙡𝙚𝙠 𝙩𝙚 𝙢𝙖𝙠𝙚𝙣?
Gewoon lekker houden zoals het nu is. Het is een super fijne plek waar ruimte is voor veel creativiteit en gezelligheid. Ik zeg: niets meer aan doen!

𝙒𝙞𝙚 𝙪𝙞𝙩 𝙙𝙚 𝙛𝙖𝙗𝙧𝙞𝙚𝙠 𝙯𝙤𝙪 𝙟𝙚 𝙚𝙚𝙣 𝙘𝙤𝙢𝙥𝙡𝙞𝙢𝙚𝙣𝙩 𝙬𝙞𝙡𝙡𝙚𝙣 𝙜𝙚𝙫𝙚𝙣?
Degene die ik in het zonnetje wil zetten is Kristan. Ze is erg gastvrij, behulpzaam en geïnteresseerd. Volgens mij weet ze van (bijna) iedereen uit de fabriek wat ze graag willen eten. En dat vind ik toch best een prestatie. Daarom gaat mijn compliment naar haar!