Skip to main content
Geen categorieNieuws

Maak kennis met onze nieuwe huurder Boudewijn Dolstra van Dolstra juristen & adviseurs

Boudewijn Dolstra huurt sinds februari samen met zijn vriendin, eigenaresse van Brabants Juffie, een kantoorruimte in De Ideeënfabriek. Tijd om Boudewijn voor te stellen:

‘’Als jurist ben ik sinds 2016 actief met Dolstra juristen & adviseurs en adviseer ik over juridische vraagstukken en bied ik bijstand in juridische geschillen. Als jong bedrijf houden we van een persoonlijke aanpak en schakelen we snel. Ik zeg wel eens: “Ik ben een jurist onder de sneltoets”.  

We zijn de ideale sparringpartner als het gaat om algemene voorwaarden, arbeidsrecht, contracten, ondernemingsrecht, verbintenissenrecht en andere aspecten waarmee ondernemingen te maken krijgen. Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor bijvoorbeeld arbeidszaken, huurzaken, recht van overpad en/of geschillen omtrent aankopen.  

Elke week houden we een gratis spreekuur op maandagmiddag en -avond waarvoor je inschrijft via info@dolstrajuristen.nl. Kijk ook op www.dolstrajuristen.nl voor al onze expertises en hopelijk maken we snel eens kennis!’’