Skip to main content
Geen categorieNieuws

MAAK KENNIS MET ONZE NIEUWE HUURDER LEANDRA VAN DER HEIJDEN VAN BRABANTS JUFFIE

Misschien heb je haar al gezien in de Fabriek: Leandra van der Heijden, 24 jaar oud en woonachtig in Gemonde. Samen met haar vriend, tevens sparringpartner, huurt zij sinds februari een kantoorruimte in De Ideeënfabriek en is ze er klaar voor om met haar bedrijf, Brabants Juffie, ideeën verder uit te werken en te realiseren. Tijd om Leandra verder voor te stellen:

‘’Onder de naam Brabants Juffie ben ik in 2018 gestart met een marktkraam, nog tijdens mijn opleiding en naast het werken in een worstenbroodbakkerij. Inmiddels verkoop ik een uitgebreid assortiment aan worstenbroodjes, droge worstjes en andere Brabantse streekproducten. Dit doe ik elke zaterdag op de weekmarkt in Tilburg. Daarnaast lever ik aan (horeca)bedrijven, lokale brouwerijen en delicatessenwinkels. Ook verzorg ik relatiegeschenken en eindejaars-/kerstpakketten in Brabantse sfeer. 

Volgende stap. Dit jaar is het mijn doel om catering op locatie met de verkoopwagen van Brabants Juffie op te zetten.

Graag tot ziens in De Ideeënfabriek!’’