Skip to main content
Nieuw in de fabriek

Nieuw in de fabriek: Pit Food Concepts

Ben jij hem al tegengekomen? Sinds kort is Dries Habraken van PIT Foodconcepts gevestigd in De Ideeënfabriek. Hoogste tijd om eens kennis te maken.

‘Hi there! Ik ben Dries Habraken. Zelfstandig ondernemer in de wereld van food marketing, conceptontwikkeling en innovatie. Met Pit Food Concepts help ik dé food merken van morgen groeien. Met mijn jarenlange ervaring op het gebied van food innovatie, marketing en product- en merkstrategie sta ik rebelse startups en vooruitstrevende scale-ups bij om next level te gaan. Ik ondersteun daarbij met name producteigenaren of productiebedrijven waarbij ik hun “sidekick for food adventures” ben.

Ik heb voor deze fijne werkplek bij De Ideeënfabriek gekozen omdat de sfeer en de creativiteit goed aansluiten bij mijn gevoel. Het is hier laagdrempelig, gezellig, lekker groen en de Udense mentaliteit ligt me goed. Je wordt hier echt met open armen ontvangen. De Ideeënfabriek zit bomvol creatieve ondernemers en ik zie daar voor de toekomst ook mooie kansen om samen te werken.

Je kunt mij bellen voor het ontwikkelen van food concepten, het kneden van strategisch sterke product- en merkstrategieën en het ondersteunen van ontwikkelingstrajecten. Alles is erop gericht om de WOW in jouw food onderneming, merk of product naar boven te halen.

Met Pit werk ik met name voor bedrijven met een plantaardige en planeetwaardige missie. De merken van morgen moeten namelijk nadenken over de uitdagingen van vandaag. Structurele verandering in strategie, visie en innovatie is broodnodig voor klimaat maar ook biodiversiteit. Mijn expertise ligt daarbij op circulaire concepten en plantbased product & merk ontwikkelingen.

Wil je meer weten? Kijk dan op https://lnkd.in/ejxtsuRU.