Skip to main content
Geen categorieNieuws

Nieuw in de fabriek: Practicom

Ben jij ze al tegengekomen? Sinds kort zijn de collega’s van Practicom nieuwe bewoners van De Ideeënfabriek. Hoogste tijd dus om eens kennis te maken.

‘Hallo allemaal, mijn naam is Martin Spaans (links op de foto), de eigenaar van Practicom. Sinds kort huren wij twee ruimtes achterin de Ideeënfabriek. En we kunnen nu al zeggen, dat bevalt goed.

Met onze bijna 20 medewerkers bouwen we op verschillende manieren aan software oplossingen voor onze klanten. Dit doen we deels vanuit De Ideeënfabriek en deels werken onze medewerkers vanuit huis. Gemiddeld zijn we dagelijks met 5-8 personen op kantoor aanwezig.

Een van onze diensten zijn de maatwerk software oplossingen voor project- en urenadministraties die we hebben geïntegreerd bij verschillende klanten. Daarnaast hebben we voor AGF-groothandels ERP oplossingen gemaakt en werken we voor diverse productiebedrijven om software verbeteringen toe te passen.

Van Oracle NetSuite zijn we solution provider en hiermee verzorgen we complete ERP implementaties die je in de Cloud kan gebruiken. Je hebt dan alleen een laptop met internet nodig en al je bedrijfsprocessen worden bij NetSuite ingeregeld. Wij zorgen ervoor dat dit pakket wordt ingericht en bruikbaar is voor verschillende soorten bedrijven.

En als laatste ontwikkelen we ook nog websites. Dit kan een ‘eenvoudige’ WordPress website betreffen tot een complete back-end (een stuk software tussen de webshop en ERP pakket).’

Natuurlijk stelden we Martin ook onze vijf prangende vragen. Nieuwsgierig naar de antwoorden? Lees hieronder dan verder ⤵

??? ?? ??? ????? ??? ?????? ?? ?? ????????

Het is vooral de fijne sfeer die er hangt.

??? ?? ??? ??????? ??? ?? ???? ?????????? ?? ?? ????????

Een warm welkom.

??? ???? ???? ????????? ????? ?? ?? ??????? ??????

De heerlijke verse soep die elke dag weer anders is.

??? ??? ?? ?????? ?? ??? ?? ??????? ??? ??? ?????? ???? ?? ??????

Dat is lastig te zeggen in deze korte tijd maar ik voel me erg verwend met alle dingen die in de fabriek geregeld zijn.

??? ??? ?? ??????? ??? ?? ??? ?????????? ?????? ??????

Margaret. Vanaf de eerste keer dat je binnenkomt geeft ze je het gevoel dat je ‘thuis’ bent. Maar hiermee wil ik haar collega’s natuurlijk niet te kort doen .

Meer weten over Practicom? Kijk dan op: https://www.practicom.net.